KEEP YOUR PROMISE starts here and now

Zeven jaar geleden was het slecht gesteld met de bouw. Het bouwen duurt (te) lang, kost veel geld en nog gezeik ook. Dat moet anders kunnen dacht ik toen. en via systeembouw, strakke contracten uiteindelijk bij BIM en ketenintegratie terecht gekomen. in 2010 de eerste 38 woningen gebouwd zonder aannemer en inderdaad: het ging te gemakkelijk: sneller, goedkoper en beter.

Helaas komt er ook bij kijken dat verantwoordelijkheden heel duidelijk zijn en tot mijn verbazing waren ook menig opdrachtgver nog niet toe om zelf dit op zich et willen nemen, ondanks een kostenbesparing van 15 to 20%.

De next step was beter met de klant communiceren, zoals de agenda app van Apple. Je ziet gelijk de datum. Zo zou de klant toch moeten kunnen zien over hoeveel dagen zijn huis klaar is. Simpel op basis van voortgang van het werk. Als we dat doen, kunnen we toch ook met alle leveranciers en onderaannemers zo gaan communiceren?

KYP was geboren. Control software die ketenintegratie faciliteert, een opvolging geeft aan het LEAN plannen. Software as a Service. Gratis te gebruiken tot dat de communicatie opgestart wordt. Eenvoudig te bedienen en vreselijk transparant. Zlefs tijdsregistratie van de actuele werkzaamheden kan plaats vinden.

Wij zijn er trots op, bent u er klaar voor?

http://www.kyp.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s